Špecifiká finančných zdrojov MSP - Černá, Simona
Finančné zdroje malých a stredných podnikov všeobecne. Možnosti získavania cudzích zdrojov pre MSP. Lízing, faktoring, forfaiting, krátkodobé bankové úvery, private equity, resp. venture kapitál. Zdroje financovania MSP v závislosti od životného cyklu a rizika podnikania.