Postavenie výskumu a vývoja v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Strážovská, Helena
Výskumná činnosť malých a stredných podnikov a nedostatočnosť tejto činnosti medzi malými a strednými podnikateľmi na Slovensku. Podnety k zmenám a rast efektívnosti rozvoja malých a stredných podnikov.