Vybrané otázky dlhovej politiky obcí v podmienkach SR - Kozovský, Dušan
Fiškálna nerovnováha a verejný dlh. Zadlženosť a finančné zdravie obcí. Právna úprava zadlženosti. Návrh novely zákona o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy.