Derivátne koncepty zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Aktuálne chápanie zodpovedného podnikania. Derivátne koncepty zodpovedného podnikania. Teória stakeholderov. Podnikové občianstvo. Firemná filantropia. Teória hodnoty akcionárov. Spoločenská výkonnosť podniku. Spoločenská čestnosť podniku. Spoločenská spiritualita podniku.