Udržateľný rozvoj ako súčasť marketingového vzdelávania - Vasiľová, Mária, 1985-
Spôsoby integrácie tém trvalo udržateľného rozvoja do študijných osnov vo vzdelávaní so špecializáciou na obchod a marketing. Bariéry, ktoré môžu brzdiť postup integrácie a predpoklady úspechu v oblasti marketingu.