Boj proti daňovým únikom v SR a vo svete - Ďurinová, Ivona, 1964-
Situácia v oblasti daňových únikov v Slovenskej republike. Opatrenia na elimináciu daňových únikov. Odporúčania v boji proti daňovým únikom. Daňová disciplína daňových subjektov.