Zákon o správe majetku štátu v kontexte PPP - Veterníková, Mária, 1964-
Novela zákona o správe majetku štátu, ktorá rieši právne vzťahy k majetku štátu vznikajúce v rámci projektov verejno-súkromného partnerstva (PPP). Zákon č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.