Odraz rizikového a mezanínového kapitálu vo financiách a účtovníctve - Fetisovová, Elena
Rizikový (venture) kapitál v malom a strednom podnikaní. Charakteristika mezanínového kapitálu. Postavenie spoločností rizikového kapitálu na trhu venture kapitálu. Význam neinštitucionálneho trhu rizikového kapitálu. Odraz rizikového kapitálu v účtovníctve. Oceňovanie a účtovanie mezanínového kapitálu. Účtovanie a oceňovanie parciálnej pôžičky. Účtovanie a oceňovanie konvertibilného úveru a podriadeného dlhu.