Využitie simulátora viacbodových spojení na modelovanie a simuláciu procesov - Filanová, Jana, 1967-
Modelovanie a sledovanie obchodných či výrobných procesov ako dôležité súčasti komplexného procesného riadenia. Základy sieťovej analýzy. Metódy sieťovej analýzy. Reprezenetácia sieťových grafov. Modelovanie sieťových grafov.