Manažment výroby polygrafického priemyslu - Šíp, Roman
Charakter manažmentu polygrafickej výroby. Obsahová a funkčná náplň manažmentu výroby. Polygrafická výroba - základné typy organizácie výroby. Štíhla výroba. Zákonitosti výrobného procesu. Postupný, paralelný a kombinovaný spôsob organizácie výroby. Výrobný harmonogram. Technické zabezpečenie údržby strojov.