Modely správania podľa Schwartza a Sterna - Vokounová, Dana, 1962-
Zistenia správania sa spotrebiteľov, premietnuté do modelov schématicky znázorňujúcich proces rozhodovania vedúci k finálnemu správaniu. Úlohy modelov správania spotrebiteľov a ich popis.