Vývoj podnikateľského prostredia Slovenska ako významný stimul jeho ďalšieho rozvoja v globálnom prostredí medzinárodných trhov - Zorkóciová, Otília, 1954-
Podnikateľské prostredie Slovenskej republiky. Pozitíva a negatíva, hodnotenie Podnikateľskou alianciou Slovenska podľa kritérií Svetového ekonomického fóra. Zepšenie konkurencieschopnosti v globálne sa rozvíjajúcom prostredí.