Postoje vybraných krajín východnej a strednej Európy k jadrovej energetike - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Využívanie jadrovej energie v EÚ a vo vybraných krajinách východnej a strednej Európy. Postoje krajín regiónu východnej a strednej Európy k budovaniu jadrových elektrární po nehode v jadrovej elektrárni vo Fukušime.