Vplyv daňového zvýhodnenia na zamestnanosť žien vo vybraných štátoch Európskej únie - Schultzová, Anna
Základné východiská problematiky vplyvu daňových nástrojov na zamestnanosť žien. Analýza vplyvu daňových zvýhodnení práce na zamestnanosť žien vo vybraných štátoch Európskej únie (Veľká Británia, Francúzsko, Írsko)