Určenie váh pri aplikácii kombinovanej metódy stanovenia všeobecnej hodnoty majetku podniku založené na majetkovej štruktúre podniku - Šrenkel, Ľudovít
Popis stanovenia všeobecnej hodnoty podniku kombinovanou metódou upravený vyhláškou 492/2004 Z. z. Návrh stanovenia váh jednotlivých zložiek výpočtu. Stanovenie váh pri kombinovanej metóde.