Využívanie štatistických metód v manažmente - Terek, Milan
Príspevok sa venuje možnostiam využívania štatistických metód v manažmente, pri čom si všíma len niektoré z týchto možností. Chí-kvadrát testy, náhodné a nenáhodné vyberanie, problematika regresnej a korelačnej analýzy, základné poznatky o klasickom prístupe k výberovému skúmaniu a o prístupe "bez rozdelenia" alebo "bez modelu".