Zákon o službách zamestnanosti - vplyv novely na výrobné družstvá invalidov - Gajdová, Denisa, 1977-
Novela zákona o službách zamestanosti platná od 1. mája 2013. Ustanovenia, ktoré sa týkajú oblasti podpory zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím.