Zamestnanecké výhody: nástroj plnenia všeobecných cieľov riadenia ľudí - Gálik, Rudolf
Zamestnanecké výhody a ich charakteristiky. Druhy zamestnaneckých výhod. Zákonom určené zamestnanecké výhody. Zamestnanecké výhody poskytované z vôle zamestnávateľa. Zamestnanecké výhody a všeobecné ciele riadenia ľudí.