Analýza fiškálnej politiky v Slovenskej republike v čase dlhovej krízy a jej dopad na vývoj makroekonomických ukazovateľov - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Proces transformácie slovenskej ekonomiky na trhovú ekonomiku západného typu. Vývoj hlavných makroekonomických ukazovateľov od vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie. Fiškálne kritériá Slovenskej republiky pred hospodárskou krízou a po vypuknutí globálnej finančnej krízy. Vývoj ďaľších makroekonomických ukazovateľov.