Controlling nákladov podniku financovaného na princípe verejných zdrojov - Tóth, Miroslav, 1961-
V príspevku sa autor zameriava na riešenie problematiky kontrolingu a riadenia nákladov, a to v špecifickej oblasti, akou sú ich kalkulácie. Príspevok je zameraný na kalkulácie nákladov podľa čiastkových činností – Activity Based Costing.