Postavenie dividend v daňovo-odvodovom systéme Slovenskej republiky - história a súčasnosť - Kušnírová, Jana, 1977-
Zmeny v daňovej legislatíve, ktoré ovplyvnili zdaňovanie dividend v SR od roku 1993 až po súčasnosť.