Systém regulácie marketingovej komunikácie v podmienkach Slovenska - Grančičová, Katarína, 1967-
Regulácia v marketingovej komunikácii. Právne normy, ktoré upravujú marketingovú komunikáciu a oblasti s ňou súvisiace. Etická samoregulácia v marketingovej komunikácii. Etická samoregulácia v marketingovej komunikácii v podmienkach SR.