Príjmové nerovnosti úspory a zadlženosť slovenských domácností - Holková, Vieroslava
Názorové spektrum na príjmovú nerovnosť. Problematika alokácie a distribúcie príjmov v ekonomickej teórii. Príjmová situácia domácností Slovenskej republiky, ich zadlženosť a úspory. Základné súvislosti rozhodovania domácností o spotrebe a úsporách.