Intenzifikačné procesy v poľnohospodárstve SR po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Pohľady niektorých autorov na efektívnosť v poľnohospodárstve. Poľnohospodárstvo vybraných krajín Európskej únie. Intenzifikačný proces v podnikoch krajín EÚ a na Slovensku. Disparity v intenzifikačnom procese v podnikoch v SR.