Dynamika rastu v odboroch priemyslu s vysokou technologickou úrovňou výroby v SR - Grznár, Miroslav
Vývoj v priemyselných odboroch v Slovenskej republike a v krajinách Európskej únie. Index vývoja tržieb a výkonov priemyselnej produkcie vybraných odvetví (2008-2012). Vývoj indexov high-tech odborov a priemyslu. Technologicky vyspelé odbory priemyslu v SR. Vývoj počtu pracovníkov a miezd v odboroch s vysokou technologickou úrovňou (2005-2012). Podnikateľské subjekty v technologicky vyspelých odboroch priemyslu v SR. Najziskovejšie a najrýchlejšie rastúce IT firmy v roku 2012.