Internacionalizácia malých a stredných podnikov na Slovensku a v Európe - Hameršmidová, Lenka
Charakteristika malého a stredného podnikania. Malé a stredné podniky v jednotlivých krajoch SR. Veľkostná štruktúra podnikov na Slovensku v percentách za rok 2012. Veľkostná štruktúra podnikov v krajinách EÚ v percentách za rok 2010. Priemerný počet obyvateľov zamestnaných v MSP na Slovensku v rokoch 2004-2012. Proces internacionalizácie MSP. Interkultúrny aspekt internacionalizácie.