Vnútropodniková komunikácia v čase hospodárskej krízy - Trnovcová, Daniela
Komunikácia zasahuje všetky oblasti podniku ako aj celej spoločnosti, treba na jej riadenie a fungovanie klásť dôraz, lebo je neodmysliteľnou súčasťou správneho fungovania organizácie. Význam internej komunikácie v čase krízy. Postavenie manažérov a zamestnancov v procese komunikácie. Komunikačný audit.