Nezamestnanosť v kontexte teoretického konceptu keynesovstva - Martincová, Marta, 1955-
Nezamestnanosť a fungovanie trhu práce z pohľadu učenia J.M. Keynesa. Technologická nezamestnanosť. Neokeynesovstvo. Nové keynesovstvo. Postkeynesovstvo.