Aspekty merania likvidity bánk v Slovenskej republike - Horvátová, Eva, 1958-
Riadenie procesu likvidity v komerčných bankách Slovenskej republiky. Meranie likvidity komerčných bánk v Slovenskej republike. Požiadavky na riadenie likvidity v nasledujúcich obdobiach.