Aktuálne otázky v oblasti štátnej správy z legislatívneho a finančného hľadiska - Neubauerová, Erika, 1968-
Pozícia štátnej správy v systéme verejnej správy. Súčasný stav inštitucionálneho usporiadania orgánov štátnej správy v Slovenskej republike. Kľúčové reformy štátnej správy a kvantifikácia jej finančných dopadov na rozpočet verejnej správy.