Výsledky z dlhodobého testovania softvéru Google formulár - Hanák, Róbert, 1979-
Výsledky testovania softvéru Google formulár. Stabilita softvéru. Funkcionalita programu. Možnosť zmien v procese. Meranie času. Usmerňovanie respondenta.