Predricardiánske formulácie princípu komparatívnych výhod - nové dôkazy z "Úvah o dovoze zahraničného obilia" - Grančay, Martin, 1984-2024
Stručná analýza argumentov a názorov na autorstvo princípu komparatívnych výhod.