Stanovenie rizika pre účely ohodnocovania - Rybárová, Daniela, 1967-
Právny rámec pre ohodnocovanie v SR. Úloha rizika v procese ohodnocovania. Riziko v znaleckých posudkoch. Riziko je jedným z faktorov umožňujúcim odhad najpravdepodobnejšej ceny hodnoteného majetku.