Optimalizácia zberu separovaného odpadu - Gežík, Pavel, 1983-
Správne umiestnenie zberných miest, centrálneho zberného miesta, optimálna obsluha a minimalizácia prepravných nákladov, ako aj určenie prepravovaného množstva separovaného odpadu. Mnimalizovanie nákladov spojených so zberom odpadu. Modely zamerané na zber a recykláciu odpadu.