Cenové bubliny na dlhopisových trzích USA a Japonska - Sirůček, Martin
Anatómia cenových bublín. Analýza vývoja vybraných makroekonomických ukazovateľov a identifikácia cenových bublín na dlhopisovom trhu USA a Japonska.