Zohľadnenie možných nelinearít pri testovaní platnosti teórie parity kúpnej sily - Chocholatá, Michaela, 1977-
Existencia možných nelinearít pri testovaní platnosti parity kúpnej sily - PPP (Purchasing Power Parity). Možné prístupy zohľadnenia nelinearít pri testovaní platnosti PPP s cieľom prijatia správneho záveru.