Motívy vzniku fúzií a akvizícií a ich kontrola z pohľadu protimonopolnej politiky - Hlaváčiková, Jana
Charakteristika fúzií a akvizícií. Motívy fúzií a akvizícií. Teórie vzniku fúzií. Kontrola spájania podnikov. Atraktívnosť krajín pre vznik fúzií a akvizícií.