Alternatívne vs. tradičné prístupy k riadeniu trhového rizika – prístup „Čierna labuť" vs. VaR - Hronec, Miloslav, 1980-
Postup zaistenia sa proti "black swan". Výnosy a straty v koncepte "čierna labuť". Model riadenia rizika VaR - kedy vieme, že nebude fungovať.