Medzinárodná vedecká konferencia "Ekonomická teória a ekonomická realita ETER 2013" - Poláčková, Hana, 1968-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala 8. 11. 2013 v Bratislave.