Teoretické východiská odbytových stratégií diferencovaných podľa životného cyklu výrobkov - Hrušovská, Dana, 1964-
Odbytové stratégie vo fáze uvedenia na trh. Odbytové stratégie vo fáze rastu. Odbytové stratégie vo fáze zrelosti. Odbytové stratégie vo fáze poklesu.