Vplyv finančnej krízy na udržateľnú mieru rastu - Jakubec, Miroslav
Odhad rastu na základe historických dát o raste podniku. Odhad rastu na základe prognóz analytikov. Odhad rastu na základe existujúcich a predpokladaných strategických rozhodnutí podniku. Odhad miery rastu upravený v slovenskej legislatíve. Výpočet trvalo udržateľnej miery rastu.