Znalosti ako konkurenčný aspekt rozhodovania - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vzájomný vzťah znalostí a rozhodovania. Modelové prístupy k rozhodovaniu z pohľadu znalostí. Integračný modelový prístup k rozhodovaniu. Procesný modelový prístup k rozhodovaniu. Participatívny modelový prístup k rozhodovaniu. Modelový prístup založený na dôkazoch a faktoch.