Analýza maloobchodného trhu z pohľadu lokalizácie zákazníkov - Reiff, Marian, 1978-
Analýza maloobchodného trhu z pohľadu lokalizácie zákazníkov vo vzťahu k existujúcej prevádzke alebo novootvorenej obchodnej prevádzke. Geografická oblasť, kde maloobchodná prevádzka pôsobí alebo bude pôsobiť, teda analýza jednotlivých zón trhu.