Spracovanie a využitie bioodpadu - Jaška, Juraj, 1979-
Definícia biomasy. Rozdelenie biomasy. Triedenie odpadov. Biologicky rozložiteľný odpad. Životný cyklus výrobku. Čo s bioodpadom. Možné zdroje biologického odpadu. Súčasný stav v oblasti nakladania s biologickým odpadom. Súčasná situácia v nakladaní s biologickým odpadom v členských štátoch EÚ.