Zmena podnikovej kultúry a riziká jej implementácie - Joniaková, Zuzana, 1970-
Modely zmeny podnikovej kultúry. Zmeny podnikovej kultúry podľa vybraných autorov. Riziká implementácie zmeny podnikovej kultúry. Prístup slovenských podnikov k zmene podnikovej kultúry. Sprievodné zmeny pri úprave podnikovej kultúry. Deklarované hodnoty podnikovej kultúry.