Význam výučby ekonomických predmetov v neekonomických študijných programoch - Záležáková, Eliška
Determinanty vyvolávajúce zmeny v spoločnosti a v ekonomike. Nutnosť kvalitatívnej zmeny vysokých škôl a potreba poskytnúť ekonomické poznatky aj študentom neekonomických vysokých škôl.