Všeobecná charakteristika mimobilančnej sekuritizácie - Horvátová, Eva, 1958-
Etapy a priebeh procesu mimobilančnej sekuritizácie. Riziká mimobilančnej sekuritizácie. Úverové riziko (credit risk). Riziko „Cash flow“, ohrozených pravidelných peňažných tokov.