Know-how ako generátor hodnoty podniku - Kardoš, Peter
Základné definície know-how. Porovnanie know-how s iným nehmotným majetkom. Členenie know-how. Ohodnocovanie know-how. Výška licenčných poplatkov. Výskum zameraný na výšku licenčných poplatkov pri ochranných známkach a na využívanie know-how vo výrobných podnikoch a v podnikoch služieb. Generátor hodnoty podniku.