Návrh modelovania zabezpečených entít a oprávnení na príkladoch v nástroji Enterprise Architect - Blahušiak, Martin
Návrh analytického modelu zabezpečených entít a oprávnení na konkrétnom príklade vybraných entít z ekonomickej aplikácie príjmovo-výdavkového systému pre domácnosť. Doménový modeli, ktorý poskytuje základný statický pohľad na navrhovaný systém ako celok. Návrh modelovania je realizovaný vo vývojovom nástroji Enterprise Architect od spoločnosti Sparx systems.