ICONIX – proces návrhu softvéru - Kanáliková, Alžbeta, 1969-
ICONIX je proces tvorby softvéru zameraný na začiatok cyklu vývoja softvéru – požiadavky, vytvorenie prípadov použitia a následne na analýzu a návrh softvérového produktu. Výhodou je, že tento proces je otvorený a jeho použitie pri študentských projektoch vývoja softvéru veľmi vhodné. Postup ICONIX procesu tvorby softvéru ako aj návrh možnosti využitia v študentských projektoch.